fbpx

Rólunk

A svájci luxusóra gyártókat és az általuk készített csodás órakölteményeket megérdemelten mindig csak a legmagasabb minősítésű jelzőkkel illetik.

A kiváló minőségre való törekvés mindig prioritást élvez a patinás svájci órakészítőknél. Nincs ez másképp cégünknél sem, hiszen pontosan ugyanazt a minőséget, szakmai színvonalat szeretnénk szolgáltatásainkban nyújtani mi is ügyfeleink számára, amilyet az általunk képviselt svájci luxusóra márkák is képviselnek világszerte.

Munkatársaink magasan kvalifikáltak, szakmailag naprakészek és munkájuk iránt elkötelezettek. A svájci órák iránti szenvedélyük, alázatuk, rendszeres svájci szakmai továbbképzésük, valamint a közel 20 évnyi, luxusórák szervizelésével eltöltött idő jelenti a garanciát az ügyfeleink által joggal elvárt minőségi munkára.

Professzionális technikai felszereltségünk, gép- és szerszámparkunk a kor által támasztott minden követelménynek megfelel.

Szolgáltatásaink magában foglalják a régi és új órák teljes körű felújítását, szervizelését, karbantartását, továbbá rendszeresen frissülő készletű, kivételes szépségű, tökéletes ár-érték arányú luxusóra válogatással várjuk exkluzív, belvárosi üzletünkbe az órák szerelmeseit!

A minden esetben egyedi igényekre szabott szolgáltatást végzünk. A szakszerű szervizelés mellett minden esetben garanciát biztosítunk ügyfeleink számára, hiszen az általunk elvégzett javításokra jótállást adunk, támogatva ezzel a kedvenc luxusórájának leghosszabb élettartamát.

Rugalmas ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!